sorry. gambar agak geli

sebelum tu saya minta maaf sbb gambar agak menjijikkan. ada x mommy2 yg keluar mcmni masa hujung2 trimester? apa yg mommy buat ? pergi ke hsptl terus atau tunggu kontraksi kerap baru pergi sbb saya sakit tp tak kerap & boleh tahan lg sakit ni . ini ank pertama #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

sorry. gambar agak geli
2 Balas

Saya keluar juga sis.. lagi banyak lendir mcmni, saya cadangkan tunggu contraction kerap dtg dlu.. sbb saya dah pergi hosp smlm doktor suruh balik rumah dlu sbb belum ada bukaan.. tunggu contraction kerap baru dtg balik

Ada sakit contraction tak? Dulu saya keluar camni & at the same time contraction dah mula kuat. Air ketuban lom pecah. So sy g je hosp sebab dah rasa sakit kan, sampai hosp terus kena tolak LR sebab bukaan dah 5cm

9mo ago

sakit cuma tak kerap.