Assalamualaikum nak tanya macam mana nak naik kan BP ? ( TEKANAN DARAH )

Sebelum ni saya ada masalah HB LOW .. Tapi alhamdulillah 29/1 hari tu pergi check up HB dah normal .. Sekarang ada masalah BP pulak 😌.. emm Ada tips tak nak naikkan BP ?? Sebab sekarang saya kena check BP selang sehari .. setiap kali check mesti BP LOW .. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstmom #22week

3 Balas

sy pulak bp tinggi. nah amek la bp sy sikit hahahah. sy bp tinggi sbb suka makan masin2 kot. cuba awak try mkn masin pulak 🤣