Hai smua nak tanya normalkah bayi 7 bulan berjaga ?

Sebelum ni okey je tdur . Pukul 11 mlm tdo smpai siang skrg berjaga . Tdur pukul 3 pagi bangun tghri😂 letih la kdg . #firstmom

3 Balas

dia nk bertukar waktu la tu..huhu..kalau anak sy dia tido lepas maghrib skejap dlm 30 mnit..lpas tu sy bgi dia main..ltk dlm walker..bg dia letih main..tido awl la..jam 12 mcm tu..masa nak bagi dia tido..tutup lampu siap2..buka lampu tido je samar2..dodoi2 smbil mnyusu..tido la dia

Anak sye 7month, tido dlm pkol 12, berjaga dlm 2 kali, pkol 3, pkol 6 untuk hisap susu tetek pstu tidooo smpai pkol 9…x sure normal ke x😬 tpi perkembangan die elok je, aktif

normal