Cara elak muntah lepas makan dan muntah tengah malam.

Sebelum ni mual² tp boleh makan. Sekarang dah masuk 12 mggu bila makan akan muntah . Minum air kosong pun muntah 😭. Berat saya dah turun 5kg . Dr just bg ubat tahan muntah dan minta saya bertahan dan bersabar kalau X nanti kena masuk hospital. 8 tahun saya tunggu anak kedua ni. Yg 1st dulu lain alahannya. Ada ka cara utk elak muntah lepas makan dan muntah tengah malam. #mommybuntu

1 Balas

sme sye jgk mommy. .peritttt 😑. .asl msok skit mntah msok skit mntah. .pdhal prt lapa. .mnom air kosng pon mntah. .smpai laa 9bln. .smpai kdg xnk mkn nsi lngsg. .sbb tkt mntah. .dctr siap ugt. .lksa mmn skit2 kalo x nk dudk hosp 😐😔. .mikir ke ank slong .sblm mkn msty mkn ubt tahan mntah lps 2 mkn sikit2 tp kerap. mcm 2 la sye buat.. cba la mommy. .take care ye. 😘