Masalah keputihan. Hi mommy

Sebelum ni mmg saya ada masalah keputihan. Tapi keputihan takda laa teruk mana pun. Sekarang ni saya dh 33week, tibe2 je ada coklat2. Bila pergi hospital, hospital scan semua baby ok uri pun dekat atas lagi. Dr ckp yg coklat2 tu keputihan. Jadi saya nk tanya ada ke mommy dekat luar sana yg sama? Adakah bahaya utk baby??#firstbaby #bantusharing

2 Balas

Nak tahu keputihan ok ke tak, kena ambil sample keputihan dan dinilaikan di makmal. Boleh lakukan di klinik/ hospital