tekanan darah

sebelum ni check tekanan darah 100/60 je, mmg statik tapi tiba check 120/70 . normal ke tak ye?, kenapa btukar?, ke sbb dah 31week++ dah?,

5 Balas

Masih dlam rate normal lagi tu.... mcm saya sebelum preggy 9*/7* mcm tu... skali da 37w Naik 160/110 sbb bekerja penat kaki bengkak teruk

Normal tu. Makin bsr kndungan makin laju jantung nk pam darah ke placenta.

2y ago

so takda apa la ea. ingatkan tak normal , sbb selalu okay je.

normal rate lagi tu...130/100 baru range tinggi

normal tu 120/70

normal