Disposable Panties

Sebelum ni banyak nampak viral pasal Libresse punya panties tu kan. Yang lepas bersalin tinggal minta nurse sarungkan je dr LR. So sebenarnya banyak lagi jenama lain yang lebih murah sikit dari libresse. ☺️ Salah satunya dalam gambar ni. Ada satu lagi jenama kotex.

Disposable Panties
12 Balas

best ke ehh guna yg mcmni?

5y ago

Kalau lps bersalin tu memudahkan sis. Kalau nak buka pun time nak mandi ke just koyakkan kat tepi jer. Tak perlu pakai panties lagi. ☺️ Ikut keselesaan org.

Mana mau beli?

5y ago

Orite sis..tq..