Hai mommies..Nak tanya normal ke kalau keluar darah di awal kehamilan..??

Sebab tiba2 keluar darah cair.. Td pn ada juga.. Try buat UPT tp trlalu samar berbanding masa mula2 test dulu.. Kalau ikt kan baru 5mggu #firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu

1 Balas

Tak normal. Jumpa doktor

4y ago

tak ada ketul2 dear.. cume keluar darah fresh.. ye nie pn dr balik klinik bedrest je.. allah sis smoga allah permudahkan urusan sis jgk.. cume saya kadang xthu nk mkn ap.. tkt mkn bkn2.. smlm pn mkn buah pir hijau bg kenyang ckit.. tq sis atas nasihat.. 😢