Hai sume nak tanya kalau kite buat buku mse 14week cmne ye?

Sebab masa mle2 scan kt k.swasta doc xpsti itu bby ke apa katanya lps 2mgu pergi k.swasta y laen scan pastu doc ckp xde apa jgk sama ada tu kantung nk jd bby atau nk period g cek upt sne ngtv kt ruma sblm tu postve ,xdela g cek2 lg sbb pk xde rzki,skli cek da 14w bru tahu preg, sbb drah kua egt period jela,nk bt buku mst kena mara kan😅#ingintahu #firstbaby #Pcos_Fighter#pleasehelp

1 Balas

Insyaallah, nurse pun memahami kot. Cerita ja. Baru tahu pregnant, Bukan boleh undur masa. Apa2 pun semoga dipermudahkan urusan ye ☺️

3y ago

baek miera,tq ye😊