Sakit pinggang bahagian blkg kira contraction?

Sebab, due bulan 10 3hb, tapi saya rasa Kepala dah masuk dan skrg alami SKT pgg , Saya xthu ni contraction ke apa , kerap kncg lg, nthen Saya Harini buang air besar 4kli .

1 Balas

Boleh jadi tanda ii awak. So get ready je. Saya pon tunggu hari. Due 18/9 tp dok sakit pinggang n membuang tiap pagi. Ddok pon x selesa sbb celah kelengkang tu sakit. Mengah jgn ckp la😂

3w ago

Belum jga sis saya tp kemungkinan mmg nda lma 😂 mcm mnggu kptsn seja kta kan . mudahan d permudahkan urusan sis