Nak Tanya Kalau Kandungan Dah 9 Minggu Normal Ke Kalau Ada Rasa Sakit Punggung Yang Teramat

Sebab Duduk Terlalu Lama Ke?#firstbaby

1 Balas

klu saya normal sbb saya mcm ni juga..jgn ddk trlalu lama n jgn berdiri trlalu lama..if trlalu lama berdiri ddk slow2..better baring supaya kurang sakit..bnyk rehat..tapi setiap org lain2 situasi..if sakit teruk sgt pegi hsptl yaaa..

2y ago

normal tu..jgn trlalu bnyk ddk..if rasa da ddk mau setgh jam berdiri jln2 sikit pegi tandas or minum air..klu xkerja baring2 mmg paling terbaik..baring mengiring yaa sblh kanan or kiri..minta husband urut bhgn dekat punggung yg sakit urut pelan jak..lega tu..saya buat mcm tu..heheheh