Minta pendapat ibu ibu sekalian ada ke dalam ni bila anak tersedak susu dia jadi biru?

Sebab anak saya kebelakangan ni selalu macam tu sampai saya gelabah tak tentu pasal. Masa umur dia 4 hari haritu first dia jadi biru. Start haritu jarang dah belaku tapi minggu ni 2 kali dah jadi macamtu lepas saya tepuk tepuk belakang dia baru bertuka merah balik muka asal tersedak je mesti bertuka biru. Rasa macam gagal je jadi ibu rasa nak bagi dekat orang je 😭 saya takut sebab anak first takde pengalaman lansung bab ni 😭#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

bahaya tu kna bljr lg dgn mak awak org yg bpenglaman la...lps susu kn tepuk plahan blkg dia cra susu msti betul pstikn dia sndawa yg cara susu tu msti betul x leh tinggi sgt rendah kn sikit nk ckp dlm ni pun susa...tapi sabar la nama pun bru jadi seorang ibu plahan2 belajar cara menyusukn bby dgn betul...istighfar bnyk2 k kn awak dh pnt mngdung mlahir kn jgn la nk bg org tngok muka ank tu kesian kt dia...awak bole awak msti bole...syaa yakin awak msti bole jd ibu yg terbaik sy prcaya smua ibu2 tu hebat awal sblum mnjdi ibu yg hebat pun sma jgk xthu ap mula2 tu la kna bljar...akhir kata bljr dn jga ank awak baik2 k

1y ago

thank-you atas nasihat 😭