2 line tp scan x nmpk ☹️

Sdih rse n x taw nk ckp, excited ble 2 line tp ble scan x nmpk ☹️ pdhal upt sy dh uat 3x sume positive jew.. sblm nie ank pertama n kedua x pnah cmnie 🥺 smpai Dr tnye pnah gugur ke x n mslh ag 1 sy lupe ble date last period??? 😔 bole bntu sy..? 🙏🏻 #pleasehelp #bantusharing

2 line tp scan x nmpk ☹️
13 Balas

Awl sgt kot pegi scan. Tak ingt tarikh period xblh nk buat apa. Xpun request scan dari bawah.

2y ago

Kn, mmg mslh la x ingt last day period nieh 😅 Dr sruh dtg ag 2 mggu tok scan.. btw thx ye awokk 😘

sabar. cek scan 4minggu dr skrg

Msih awal lgi tu sis