Scan 20weeks

Scan jantina. Tp klinik kata mesin x brpa elok😂 jdi smpai skrg sy x thu jantina baby. Klau mcm ni ada nmpk apa² x ?. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

Scan 20weeks
2 Balas

Samalah sis, saya kat kk haritu scan jantina waktu 19 weeks, tak brapa clear sbb scanner monitor dorang lama punya. last2 doktor tu sendiri kata nanti nak buat details scan buat kat klinik swasta ye. So saya buat details scan waktu 21 weeks barulah jelas nampak, baby girl huhu✌🏻 sis boleh buat details scan kat swasta. Haritu saya kne dlm RM60 kat tmpat saya. Try survey mana2 yg dpt murah okay la👍🏻

2y ago

yaa sis. alhamdulillah. moga kita sihat² yaa. sy skrg dh 32 weeks

tunggu, nanti try scan kat klinik lain