Hai mommy

scan bby 5 week boleh tak?dan buka buku pink brpe week ye ape yg perlu bwk Mase nk buat buku pink#firstbaby

2 Balas

Saya haritu scan waktu 5 weeks sis. Alhamdulillah dah nampak kantung dgn bijik kecik. Saya pergi klinik kerajaan terus doktor suruh scan, lepastu doktor bagitahu next 2 mggu lagi dtg ye untuk bukak buku pink. So means 7 mggu saya dah bukak buku pink👍🏻 try la sis mgkin rezeki sis dah nmpk seawal 5 mggu. Ada certain org dah nmpk. Dan ada jgk yg 7/8 mggu baru nmpk 😁 kat tmpat saya suruh bawak salinan ic suami isteri dgn sijil nikah je. Nanti try tanya apa perlu dibawa waktu scan tu ye sis. Moga dimudahkan segala urusan 🤲🏻❤️