Hai mommy

scan bby 5 week boleh tak?dan buka buku pink brpe week ye ape yg perlu bwk Mase nk buat buku pink#firstbaby

2 Balas

boleh je nk scan 5w. tp biasanya awal2 x nampak apa2 lagi kalau scan lelagi kalau jenis perut tebai. kalau nak senang hati pegi scan dalam 8w ke atas. tu pun kdg2 ada yg baru nmpk kantung je. buka buku pink pulak seeloknya sebelum 12w. so masa gi scan 10w tu gi lah sekali buka buku bgtahu nurse nk buka buku. benda apa nak dibawa tu kena call kk tempat sis sbb lain2 kk lain2 dia nak. mcm tmpt saya dia cuma nak copy ic, sijil nikah je. ada tempat yg sampai nak bil air bil elektrik haa so kene call tmpt sis k