Doakan kandungan

Scan baru nampak kantung . Tahun lepas miscarrige 5w 5d . Ini yang sekarang dah 3 hari keluar spotting browniesh tapi takde sakit perut . Cuma sengal2 pinggang dan punggung je . Then cepat penat . Dr kata ada dua kemungkinan , miscarrige atau early pregnancy . Harap baby baik baik saja . Dah lama teringin nak ada zuriat macam orang lain 🥹 #firstmom #firstbaby

Doakan kandungan
6 Balas

assalamualaikum semua nak tnya, berapa minggu ya untuk buka buku pink di hospital?

1y ago

Wslm , ada tengok tiktok sorg dr ni , dia kata sebelum 12w