Doakan kandungan

Scan baru nampak kantung . Tahun lepas miscarrige 5w 5d . Ini yang sekarang dah 3 hari keluar spotting browniesh tapi takde sakit perut . Cuma sengal2 pinggang dan punggung je . Then cepat penat . Dr kata ada dua kemungkinan , miscarrige atau early pregnancy . Harap baby baik baik saja . Dah lama teringin nak ada zuriat macam orang lain 🥹 #firstmom #firstbaby

Doakan kandungan
6 Balas

Macam sya.. 2 minggu lepas asyik spotting coklat. Pun ada pengalaman miscarriage tahun lepas.. Harini jumpa pakar alhamdulillah doc scan baby dh ada heartbeat. Sya hanya berserah pada Allah dan selalu doa spya Allah jaga kandungan sya. Semoga baik2 saja utk awak dan baby ya.. banyakkan berehat dan jangan stres2..

1y ago

Baru masuk 5w

assalamualaikum semua nak tnya, berapa minggu ya untuk buka buku pink di hospital?

1y ago

Wslm , ada tengok tiktok sorg dr ni , dia kata sebelum 12w

Semoga semuanyaa baik2 saja siss. Ameenn

1y ago

Amin 🤲🏻 thanks awak

semoga sis & baby baik² saja.amin

Semoga dipermudahkan urusan puan

smga urusan dipermudahkan:)

1y ago

Amin 🤲🏻 thanks awak .