Doakan kandungan

Scan baru nampak kantung . Tahun lepas miscarrige 5w 5d . Ini yang sekarang dah 3 hari keluar spotting browniesh tapi takde sakit perut . Cuma sengal2 pinggang dan punggung je . Then cepat penat . Dr kata ada dua kemungkinan , miscarrige atau early pregnancy . Harap baby baik baik saja . Dah lama teringin nak ada zuriat macam orang lain 🥹 #firstmom #firstbaby

Doakan kandungan
2 Balas

jangan pikir bukan2 tau..sama kes awk sis...sy pn brownish2 keluar selama 3 hari...my nurse kata normal nk kluarkn sisa2 kotor d dlm..sbb dh ad penghuni rahim kan..tp klo berterusan hari2 n then ad merah cpt2 g hospital tau

1y ago

alhamdulillah 🥰 happy for u...semoga dipermudahkan semuanya ya mommy

Sis ni scan bila punya? Ade repeat scan tak?

1y ago

Masa spotting haritu dalam 4w ke 5w . Alhamdulillah haritu buat tvs scan dah ada hearbeat and baby dah . Harini dah 8w . Spotting skrg pun ada cuma tak kerap . Bangun sahur je dia kuar sikit . Lepastu takde dah . Ni dr bagi dhupaston suruh makan sampai 20w ☺️