Excited Mum

Scan baby todayyy ,8 weeks pregnancy. i can see your heartbeat Love .you are so small.Im excited to meet youu.insyallah semua dipermudahkan amin❤#Myfirstbaby?

21 Balas

isnin ni br jmpe doctor.hr tu g klinik buat buku org rmai sgt x leh jmpe doctor. so x sure actually da brape week sbnarnye.x sabar tgu appointment monday ni.nk tau da how big my baby is.

5y ago

aamiin.same to u dear

congratulations💝💝 sy dh 29 weeks.ank ke 3 morning sickness tu normal.insyaallah msuk 2 trimester nnti ok..moga dipermudahkn

5y ago

thankyouu kak❤..congrats too kak🌹. Yaa morning sickness yg teruk tiap hari 😞.cramp perut ..kurang rasa nk mkn lani😭.harap semua nanti okayy. Amin

sy pn sma 8weeks..due nov ni n my first bby gak ❤..insyaaAllah sepanjang kehamilan kita dilindungi 😍👶

5y ago

Sama laa.nov jugakk😍.Insyallah Amin💕

Sy baru 5 weeks.. Counting days nak tguu 8 weeks.. Tak sabar nyeee lahai.. Minta Allah permudahkan segalanya aamin

5y ago

sama laaaa kita awak..xsbr nak tggu 8 week nak scan jugaaaa

tahniah awak. sy dapat tengok masa 7minggu. sama mcm awak, excited sbb 1st baby. sekarang dah 13 mggu. tak sabar.

5y ago

terima kasih awak

tahniah... sy bru 7 weeks.. mmg 8 weeks dh blh nmpk hearbeat ke? atau depends jgk.. maaf sy pun 1st time

5y ago

ye. 8 weeks dah boleh nmpk heartbeat baby. Semoga dipermudahkan urusan bakal2 ibu 😀

tahniah sis... sy baru masok 13 weeks... second baby... scan hri tu nmpak small je..

5y ago

terima kasihh😊.. congrats too🌸. Ohh saya ni baru first time dah rasa kaki kerap bengkak dah,muntah tiap hari ..

amin,moga d prmdhkan sis.. jga mkn minum.. elak dr angkt brt2.. rest ckup2.. btw, congrats..

Saya pun hari rabu nih jugak, kali kedua scan masa 9 weeks. Hope dipermudahkan Allah.

5y ago

klinik kesihatan.

Bestnyaaaaaa. Counting down to my 8w xsabar nk tengok heartbeat baby

5y ago

me too 😍 btw congrats sis💕 takecare baby and mother😘