Kantung kosong

Scan 8 weeks doctor kata usia kantung baru 6w5d n nmpk janin. Now dh 10 weeks scan kt swasta, kantung kosong tak nmpk apa2. Usia kantung baru 7weeks katanya..scan ikut bwh masa 10w tp nmpk kantung kosong jgk..doktor sruh pegi cuci sbb missed miscarriage. Tapi puting still sensitif now. Tak pernah pulak ad pendarahan teruk. Cuma spotting brown je sikit n berlaku sekali. Xde mual dan alahan. Redha tp masih berharap. Akn tggu lagi 2 minggu until jatuh sendiri. Sedihnya. Moga ada hikmah. Moga masih ad rezeki. #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Balas

Situasi sy sama mcm sis. Sama2 kita kuat hadapi ujian dari Allah. 🀍🀲🏻