Normal ke .? Boleh mommy share.?

Scan 5w3d dgn 7w6d due 7/10. Bila scan time 10w1d, due 12/10. Bila tanya dokter, dia kata normal. Tapi risau juga. Ada yang mengalami,? Share lah

2 Balas

normal sis. due tu memang blh berubah dgn perkembangan baby. lepas 36 weeks ke atas baru betul2 blh nampak due dgn kedudukan bayi. Biasa tak jauh pun due date tu.

Saya pun macamnie..Scan 8w doc cakap due 24/11 bila scan lagi 2minggu dapat due 26/11 .so memang confirm due date 26/11

3y ago

InShaAllah..Aamiin🤲.Tq awak.Semoga perjalanan awak jugaa dipermudahkan