apa beza S26 dengan S26 SMA?

sblum ni saya beli susu S26 ada tanda "SMA" tiba2 semlam saya beli susu tengok kat kotak tkde tulisan "SMA"😅 ke ada dua jenis? sy takut silap beli #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

Mmg ad dua jenis sis. Yg biasa masih purple. Yg gold dh kotak putih. Ada SMA dh dkt kotak.

5mo ago

Haah dh tukr yg purple xde SMA. Improve formula sekali. Sbb ad baby lps tukr yg baru cirit. Sis monitor dulu. Jd kne ikut perut ank sis, klau sblum ni SMA nk tkr ke biasa. Monitor poop. Sbb ank sy gold xde sma, tkr yg sma putih okay. Ank kwn sy, gold jgk, tkr sma putih cirit. Jd dia tukr brand lain. Formula gold sma pun tukar skali, jd sis monitor dulu.