Just brtanyaa

Sblom ni minum zincofer tapi doktor tukar p new obimin knpa yaa kena tukarr

2 Balas

maybe tengok availability, maybe awak ada dapat side effect teruk sangat, maybe doktor rasa tak perlu yg iron tinggi sangat, nak bagi yg vits/minerals lain lebih tinggi. kena tanya doktor awak lah tu.

mungkin result hb kurang memuaskan/obimin lagi power utk maintain hb tapi awak patut tny Dr yg tukar tu lah

2mo ago

haha tak perlu sorry sis, kita just betulkan info tu je. betul nasihat awak tu. patutnya kena tanya doktor kenapa dia tukar. kena biasakan diri tiap kali jumpa doktor tanya je everything kita nak tahu. memang tanggungjawab dia untuk educate patient.