20 weeks in few days

Sbb asyik rse baby dk gerak dlm perut . Terlintas nk record even awal lgi . Bnyk kali take usap2 perut baby snyp je . Last skali record usap 3 kali cmtu bru rse gerak . Trus stop tgk vid balik ad la gerak sikit je tpi dia punya happy tu dk ulang bnyk kali tgk cam xcaye ad sbb awal lgi hehe. #firstbaby

1 Balas

Sy 20w rsa gerak angin2 kupu2 je . Belum npk lg dri luar perut🥹. Now dh 21 pn sama tk dpt tgk gerakan tu dgn mata ksar lg.

1y ago

sy slalu makan bnde manis dgn minum air sejuk atau mkn aiskrim nk bgi dia gerak . sy record dri sisi perut lau bhgian dpan/atas emng xnmpk pape . cuba sis borak2 usap perut mungkin dpt tgk