Hadas nifas Nak tny kalo drh nifas dah stop,cek guna cotton bud pn clear mommies, trs mandi hadas ke

Sb ada org ckp nifas ni pandai on off. #firstmom #ingintahu

1 Balas

once dah stop terus je mandi. bila dia dtg balik tu lain cerita. kalau dtg semua dalam masa 15 hari maknanya masih nifas. kalau dah hari ke 16 ada darah maknanya period

6mo ago

oo centu eh, dlm kurang seminggu la discharge tu keluar, pastu keluar drh, byk juga la kuantiti banding masa awl² nifas tu, smpi sehari 3x tukar pad.