sape sama bersalin bulan 12

Says dah 33 minggu mmg kne jmpe doktor pakar ke kalau hamil 33 minggu nak dengkat bersalin

64 Balas

tapi saya 33 minggu 6hari,esok genap 34minggu bersalin 8.11,tapi blom thu lgi bila bby nk klur..sbb nie pon selalu prut mengeras je..risau jugk..bby turun hujung bulan 10

sy pun 33week...jangka bersalin 9/12

2y ago

Samalah kita

sya 33week esok daa 34week...jangka bersalin 27/8..… keliru lak sya 33 weeks ade yg bersalin bulan 12...kkak sya skrang dh nk masuk bulan 5 jangka bersalin bulan 12

Sya pun dh 33w3d..5hb ni jmpe pakar..untuk deside nk bersalin czer..n ikat terus..dh 3 kali czer..

2y ago

sma la sy pn decide bt BTL sbb 3org pn kira alhamdulillah syukur

Sama mcm saya 33weeks kena jumpa pakar. Katanyaa sbb nak check air ketuban dgn movement baby normal ke tak.. dah hujung2 kan kena detail check lah kot

saya pun bersalin bulan 12. kita geng👏. diharapkan semua dipermudahkan urusan bersalin. Semoga Allah kurangkan rasa sakit kita semua. Aminnn....

saya 33 minggu 5 ari...baby kadangkala tu mengeras kt bahagian bawah...scan 32 minggu kepala songsang..hrp 36 minggu scan LG kepala di bawah..

sy 33w 5hari tapi kena operate week 34 sb Nephrotic syndrome.14 tahun tunggu baby ni..doa kt sy semoga permudah urusan.

saya 3/10 kena jmpe pakai sb uri pp type 3 posterior kalau uri xnaik ceaser doakan sy bersalin normal uri naik ye saya 33 week due November

kalau nurse suruh jumpa pakar Kene pegi lah... tapi klo tak de masalah... nurse tak suruh pegi ok lah tu... tunggu deu je lah