sape sama bersalin bulan 12

Says dah 33 minggu mmg kne jmpe doktor pakar ke kalau hamil 33 minggu nak dengkat bersalin

64 Balas

sy pom due 8/12..9/11 ni jumpa pakar sbb sy bby firsy sy ceaser jarak pon tk jauh..so dia decide lah boleh normal atau tak..

Bulan 12 gk sama dgn awak 33 minggu..nanti last scan 6/11 br leh tau apa doc nk ckp sbb yg tu dh last scan dr doc...

maaf nk tanye sye dh33 minggu tinggi rahim30cm PAS tu nurse panggil nurse yang satu pulk ukur 29cm normal Kew mcm tu

saya pon 33 minggu bersalin nnti 8/12 ,, doktor tak cakp ape2 ke kenapa jumpa doktor pakar.

Saya 33 minggu 4 hari ni cirit birit tanda nk bersalin ke 😮‍💨 awal lgi ni 😭

sy pun 33 minggu tp bersalin 16 januari.. bukn bln 12..

2y ago

Sama saya sekarang 33minggu 3hari due saya 9.1.2023..

sama Sya pun jumpa pakar juga .. dah 33 minggu .. tapi melahirkan bulan 7

jika ada apa2 masalah jumpa la . Takde apa tkpyh pun . Saya pun 33w..

Sy pun dah 33week 4day. Due date 29/11 ndk sabar mau melahirkan .🤭

Ada tak mommy2 dekat sini dah 33 weeks sakit peha sampai ke betis?