xde pengalaman dn pertame kali jdi camni

Saye nk tanye...sejak due menjak ni saye slalu sakit tapak kaki dn puting.... saye baru nikah buln 11 tahun leps... last period saye buln leps... buln ni xperiod lgi... klau ikutkn pade tempoh saye baru lewat period sehari... saye xcheck UPT sbb takut kecewa... klau saye check klinik blh ke?? Klau ke klinik saye nk ckap ape pde doktor tu.... #jngnkecam #xdepengalaman #pertamekalijdicamni

2 Balas

check upt kat umh je senang dpt tahu terus xpyah bnyak ckap nk jumpa doktor.. kalau -ve n period lmbat pegi la hosp check

ckp mcm awk post skarang.. awk lambat period, da kawen bila, lmp bila..