Due 6/11 tapi…

Saye due esok tapi belum ade tande2 lagi first mom. Emm😌 9Hb checkup cam biase kalau xde tnde pastu 12hb kene serah diri dh risau kene induce🥲#firstbaby

1 Balas

sy pun sama juga sis. yg paling sy ingat sy bersalin 2020 tiada tanda nak bersalin waktu siang. sempat lg petang tu sy ke klinik check baby. balik rumah sy bersihkan ikan dgn suami. jam 7 mlm lebih mcm tu baru perut sy memulas. rasa nak balik² ke tandas,tp tak juga berak. jam 9 mcm tu ke hosp dah ada bukaan 2cm. jam 1pg sy bersalin. tak semestinya ada tanda bberapa hari baru bersalin. kdg nak bersalin barulah rasa sakit mcm sy. masa tu ngam 38w