keluar lendir coklat

saye 6W2D.. smalam keluar darah coklat, ade lendir sekali.. pagi tadi tgok still ade tp sikit je, mcm spotting.. normal ke . sbb baru je pegi klinik 2-3 hari lepas scan, dh nmpk kantung..dr bagi ubat kuat rahim.. still makan ubat tu, n bleeding mcm ni boleh kata ade setiap hari, cuma kuantiti sikit².. smlm je mcm bnyk dari yg biasa 😥risauu#firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

keluar lendir coklat
3 Balas

Saya mase 8w pun ada spotting coklat macamtu selama 2 hari. Cek klinik dr kata ok maybe sebab baru nak menempel kot. Sekarang dah 32w 🥰