Tanda tanda bersalin

Saye 30 minggu. Ibu2 boleh share tanda2 bersalin?🥰 #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

mk sy pun ckp cmtu. tnda2 nk brnk ble dua dua belah kaki bengkak sangat sangat and then kuar air ketuban or rasa nak membuang.. skrg sy 31w kaki sy kdua dua belah bengkak smpaila ke peha . sblm ni xprnh cmni. lpstu kuar air jernih kat seluar dalam. risau plk rse tp tkde lg rse sakit . cume skit gitu2 je

2y ago

Bedebor pulokk dgr😅 moge baek2 saje

Baby akan mengeras. Rasa nak membuang air besar tapi bukan. Sebelum nak beranak kaki akan bengkak macam air. Lepastu kecut back to normal. Standby untuk beranak...

2y ago

Hahaha sabor sabor. Bab ni memang akan nebes lain macam. Beranak 10x 10x nebes lain macam. Huhuhu