Nak kongsi pengalaman

Sayang mommy!nak hamil lagi tapi gagal..apa sebab?? Sila komen ..saya nak ingin tahu..#bantusharing #pleasehelp #pregnancy

2 Balas

tanda belum masanya lagi untuk Allah beri, sabar dan sentiasa berdoa dan usaha lagi.. jangan putus asa, kalau ada masalah dalaman suami isteri, rawatlah rujuk dengan doktor pakar.. kira kitaran haid berapa , waktu subur bila.. elakkan makan makanan terlalu kerap yang tidak sihat seperti fast food, proses food, air bergas.. suami pula sama, jangan merokok..

keep praying to God for another lucky wishes.