Penting ke beli nipple cream

Saya x tahu utk apa first mom bole tolong terangkan

4 Balas

pentinggg sangaaaaattttt. nipple cream tu lah kawan kita nanti masa kita merana😂 org selalu cakap sapu susu sendiri je kan tapi tak berkesan kat saya, sapu cream baru okay. lepas susu kan baby sapu je. brand butter apa tu (boleh google) yg tu tapayah lap boleh terus susukan baby je. pastu sambil2 sakit tu belajar dan ajar baby latch jugak utk kurang kan sakit.

10mo ago

masa pantang tak tinggal cream tu, duduk ruang tamu bawak, keluar checkup bawak macam kawan baik dah cream tu

nipple cream ni utk treat nipple yg crack. mungkin ada 1st mom yg belum tahu teknik yg betul utk susukan bayi, so nipple boleh luka/sakit. so boleh sapu nipple cream tu.

10mo ago

tak perlu basuh. Sy beli brand pigeon. Selamat utk masuk mulut baby

Sy pun first mom , tp org cakap kalau niple luka ke ape ke sapu2 susu sndri jee , sy pun xtau laa .. mybe nk standby jugak la satu