Posisi Tidur

POV 28w: tidur mengiring ke kanan lebih selesa drpd mengiring ke kiri. Kalau mengiring ke kiri, rasa sesak nafas & pedih ulu hati. korang pula mcm mana? Any good & bad kalau terus mcmni? #advicepls #pleasehelp #firstmom #firstbaby

7 Balas

same sis sy kerap sakit ulu hati nk2 pulak lepas mkn..lepas mkn je asyik nk tdo..dduk lame sikit xbleh mula rasa sakit..klau sy selesa mengiring kiri dr kanan

sama la mengiring ke kanan lebih selesa. kalo kiri mcm tak bernafas..😂

6mo ago

Samaa, saya pun mudh sesak nafas juga

ank first suka mngiring kanan .. second ni lagi selesa kiri 😆

saya selesa tidur melentang dengan hadap posisi kanan😂

6mo ago

Saya pun slesa mcm tu jga

melintang lebih selesa untuk saya hehe.

saya mengiring ke kanan

Sy selesa mengiring ke kiri