Mohon pencerahan Edd : 21/07/22

Saya turun show darah 08.07.22 tapi takde bukaan..sampai skrg 11.07.22 takde bukaan..tapi false contrction sntiase ad..timing sllu x konsisten..ada tak ibu-ii macam saya.?pengalaman macam saya.?boleh share tips tak?#fisrtbaby#firstmom

1 Balas

Saya mula² nak bersalin tak consistent juga contraction tapi bila pergi hosp dah ada bukaan 1/2cm je esoknya kena induce ubat sebab time tu contraction makin kerap. Kalau mommy dah pergi hosp cuba monitor. Kalau ada tanda lain atau tanda sama terus ke hosp semula