Nak tanya adakah saya mengandung @ tidak

Saya test upt dah empat kali , upt semua beli dekat farmasi and semua nama berbeza dan semua naik double line tapi semua samar samar adakah saya mengandung ?

Nak tanya adakah saya mengandung @ tidak
5 Balas

Maybe awal lagi. Saya pun haritu samar samar. Saya repeat selang sehari alhamdulillah makin terang. Then dah seminggu mcm tu saya try guna air kencing petang sebab still was was and petang pun dia terang. So time tu baru yakin. Awak boleh try selang selang or repeat lagi seminggu terus. InshaAllah ada rezeki awak ya

saya cek guna strip(beli watson brand) cek subuh naik samar (hampir xnampak lgsung). trus ke farmasi beli clear blue digital n cek positive. cuba sis try brand clear blue digital, precise lgi insyaa Allah

nak lagi tepat pakai brand clearblue je sis, saya pun pakai brand biasa samar samar. try je clearblue terang betul positive nya, pastu terus beli digital mmg pregnant package sekali dengan dah berapa weeks hehe

1y ago

tq Awakkk

sy buat hari2 sis..dari samar² sampai line pekat terang gilaa..ahah😂.skg baru 5weeks 1day..mcm xpecaya pulak..semoga kandungan kita sihat, dlindungi allah swt🤲🏻

1y ago

Saya pun sama sis 😂 kalau kira2 total balik beratus duit habis beli upt saja, macam2 brand dari murah ke mahal and x kira g klinik lagi g scan drp xnmpk sampai nmpk 😆

repeat blik lgi 4hari