Termakan maggi expired

Saya termakan sebungkus maggi . Dah habis mkn baru tgk expired dh nk dkt setahun. Ada effect ke pada baby. Saya tak sakit perut cuma mulut terus rasa loya lepas tgk expired date.

3 Balas

saya baru je termakan roti expired and scan alhamdulillah baby okay. but roti yang saya makan tu baru expired tak sampai 2 hari. kalau dah nak dekat setahun not sure. you kena tengok la whether ada cirit birit or muntah. sebab dah setahun expired kan. but no worries. dah termakan, doa je yang baik baik. inshaallah takda apa. tapi kalau ada cirit birit or macam simptom keracunan makanan, go to the hospital ya 😊

Dh makan dh so doa baik2 je. Xyah fikir. InsyaAllah takde pape sbb satu je

saya pernah mkn megi expired, esoknya cirit birit