Lepas puting

Saya tengah dalam dilema skrg 🥹 hari ke6 lepas puting untuk ank saya setahun 2bulan tapi masih merengek jugk kadang2 mencari puting. Anak saya keje nk nyot2 je. Saya perasan bile lepas puting keje nk menyelak baju saya je nk nyot2, 5minit skali. Saya terfikir mcam mne klau pegi rumah org ? Mcam mne time keluar ? Takan keje menyelak nk nyot2 puting mommy 😅😅 Mommy2 ada pendapat tak ? #firstmom #ingintahu

1 Balas

busykan dia dengan bende lain,main mainan ke,bukak buku ke. masa anak saya, saya letak garam or halia kat puting biar dia kurang cari puting. and masa tu saya dah start biasakan dia minum apa2 guna cawan and botol corong tu