Baby lahir CDH..

Saya telah bersalin normal pada 17/1/22...Anak ke-3, Baby girl seberat 2.77kg..Allah telah menguji kami setelah mendapati anak saya dilahirkan dengan CDH....Baby Ara telah berjuang selama 5Hari di NICU..dan pada 22/1/22 anak sya telah pergi buat selamanya.. #BabyAra #CDH

2 Balas

ooo tq utk penerangan..sy pn ade ank syurga..lahir cihat..cukup bulan..xde sakit pe..tp mase bersalin bb kuar terus flat

2y ago

masa mengandung semua normal...cuma saya ada GDM on diet....tp tiada risiko apa2....lahir ja anak menangis kejap lepas tu trus sambung oksigen ..

salam takziah..blh tau CDH tu ape

2y ago

btl tu puan...jd untuk langkah awal ibu2 mengandung blh buat detail scan...sbp kadang2 scan d KKIA nampak jantung ja...