7w5day without baby

Saya takut. Risau. Kandungan saya hanya ada kantung tanpa bayi. Dan tiada degupan jantung bayi. Ape perlu sy buat.? Perlu tunggu keajaiban atau jumpe doc scepat mungkin? Btw, perut saya pun kerap sakit ? .. #rezeki yang diuji ?

15 Balas

Hari tu I scan 10week nampak kantung sahaja repeat scam 2 minggu.. harap Dan doa baik baik

4y ago

Sekarang macamana?sbb saya scan 10w pon nmpak kantung saja xda degup jntung..isau

Biasa tu sis... Janin masih tlalu kecil..tggu lagi sampai 12weeks 😊

Tggu lg bberapa mggu. Sy 9mggu lbih bru ada janin n heartbeart

Sy 12weeks bari nmpk.. risau sedih usah dikenang.. 💐

5y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan.. 💪

Tunggu lagi 2 minggu sis... Keep positiff =)