Anak cepat terkejut

Saya tak tahu nak buat apa.. Anak saya kalau tdo saja mesti dalam berapa minit auto akan terkejut.. Bedung ka tak ka, sama ja.. Kadang saya rasa takut jadi bukan2 sebab terkejut dia tu.. Apa lagi kaedah Yang syg patot buat supaya anak tdo nyenyak tanpa terkejut ye..? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

21 Balas

Letak tuala atau bantal atas dada,,pasang ayat dekat dgn bby sis,,inshaAllah dia akn nyeyak..

semua baby mcm tulh ibu.. mmang dia mudah terkejut.. awak tepuk² je dia klau nmpk terkejut

Biasa tu sis, semakin menganjak umur baby tu akan semakin kurangnya terkejut.

tidurkn mengiring.. atau letak apa2 bantal kiri knn dia..

suami saya sampai sekarang tdo terkejut.. 😂😂🤣🤣

Tidurkan dye mengering sambil peluk bantal

Bedung bg kemas …. Insha allah

tido kan dlm keadaan meniarap

2y ago

Tak sesuai ni..

Moro reflex tu

baby umur berapa tu?

2y ago

patut la, normal la tu baby kecik lagi dia tak biasa dengan dunia lagi