saya tak bekerja tapi dah nak bersalin

saya tak bekerja tapi dah nak bersalin bulan mac ni,tapi duit saya ada rm100 sahaja sis boleh tak share barang pantang ala kadar apa yang wajib beli klau baju baby orang dah sedekah kat saya,hmm boleh bagi penjelasan sbb saya ibu tanpa suami makin hari risau bila baby nk keluar#firstmom #bantusharing #seriusnanya

7 Balas

pantang makan je sis yang penting saya dalam poket pun syahduuu sangat dah , yang lain2 tu tak penting sgt 😄

1y ago

suami masak semua letak lada hitam hangat sis , goreng2 je dia tak bagi makan , boleh la dari tak pantang