22weeks boleh lagi tak tidur terlentang

Saya susah tidur mengiring... Tak selesa even ada bantal lebih bantal khas pun tetap tak jalan .. kena style terlentang juga . Saya ada terbaca kalau 20weeks ke atas dah tak selamat tdur terlentang takut baby still birth nauzubillah 😬 tapi susah nya nak tidur kalau tak terlentang.. #seriusnanya

2 Balas

Sy tdur terlentang mcm duduk tu je. Sbb selesa dkt pinggang kaki sy tggikan. Lena tdur siap mimpi bercuti lg.