Breast pump untuk suri rumah

Saya suri rumah sepenuh masa. Nak beli breast pump untuk kegunaan jika ada emergency. Better beli single atau double pump? #firstbaby

5 Balas

hi awak, if nak cepat beli double breastpam mean 22 breast awak pam serentak. 20minit utk satu sesi. if beli single pam awak nak kena buat sebelah2 dulu. mean siap sebelah kanan buat sebelah kiri pula. pastikan masa beli pam size corong pam awak betul ya. xkisah apa2 jenama breastpam pon. cari kedai yg boleh test breastpam tu sendiri. dan minta seller guide awak. sbb kita ada heavy duty pam, handfree pam, single pam dan lain2 lg