anak kedua

saya sudah 37weeks 3days. kalau ada yang rasa macam cucuk2 kan pundi kencing kita tu bila dia mengeras normal kan? ke tanda2 nak bersalin, sebab lahir anak pertama dulu takpernah ada tanda2 macamni, limpas due trus hantar diri sendiri admit ke hospital sebab anak lelaki, kedua ni sebab babygirl pula, taksama rasanya

2 Balas

sy pon due 7/6.. setakat ni perut mcm mmg mengeras sentiasa je. macam tak cukup ruang. tapi sy takde rasa sakit perut ke apa. rasa penuh je. mcm senak sikit. tapi perut akan rasa loose sikit waktu baby bergerak je. sy first mom. nurse cakap comel je perut. Hr ni sy appointment dgn dr pakar sbb st amek FPP. nnt br tnye dr.

Better terus pergi PAC sis

4w ago

Kalau mcmtu sis kena alert pergerakan baby☺️