Jantina baby

Hi, saya sudah 16weeks. Berapa weeks boleh nampak bila scan jntina ya ? ada yg dh nmpk 16weeks ke ?

7 Balas

Sy skang 15 week..xsabar gak nak tau 😂 tunggu 20 week nak buat detail scan skali. Aritu test guna gender kit, gegirl.. Harap2 gegirl jugak laa.. Coz yg 1st dah boy. Kalau boy pun redha jer hahhaha

2y ago

Sy beli kat shopee, Boleh search gander kit. Dia macam pregnancy test. Bila test line pink girl, blue boy. Cuma ada kata betul, ada kata x betul 😂 sy pun beli je suka2.. Still tunggu scan klinik jugak nanti.

sy scan masa 17week .. hehe dh nampak boboy .. selalunya kalau susah nmpk tu gegirl .. tapi sebaiknya scan time 20week senang nk tgk

sy 16 weeks dah nmpk🤣.scan masa tu sbb demam urat.risau punya pasal g scan skli.then ternmpk🥰.

blh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

18w slalu dh blh nmpk...ank first sy dlu 18w dh dpt taw gender...

Selalu 20 Minggu ke atas mase buat detail scan tu sis

20w+