boleh saye tanye

saya start period 1/6 selama 8hari..pada 30/6 saya period lagi dan keluar bukan sikit tapi terus banyak dan bnyak drh beku..saya risau betul ke period atau pun gugur ya? sebab sy rse sakit sangat kat perut..normal ke period xteratur selepas buka iucd dari tahun lepas..dan mula merancang untuk hamil.. #ingintahu

2 Balas

sama macam sy lpas bukak iucd period jdi xteratur.. sthun lebih dh ttc untk second baby.. dlm masa 6bulan lepas bukak iucd tu period sy 2bulan xdtg, selng lgi 2bulan plk xdatang skrg ni dy jadi sebulan tu 2 kali period plk

sy pnh kena keluar cm drh beku..byk dan smpai bru pakai panty liner, keluar mcm air paip..ni masa lps sy berurut..tukang urut tekan kuat sgt .2 cycle kena mcm tu..tp lps tu ok je . tp kalau rasa ragu2 boleh trus pgi check..

11mo ago

sama2 ..smga baik2 ya utk awak💓