huhu

saya start bulan 9 asik sakit prut saya..sblum ni tda bgtu...sya test preg test..negative!! haid pun lancar jga..skli sya mau ke hospital klinik bgtu2 sja...tda jga mau mnta scan kh apa...sdg kan 4bulan sdh sya bgni...sdh lh tda pgalaman...?

2 Tanggapan

Cakap doctor you sakit perut. Mungkin problem lain, not pregnant