DURIAN NOW 37WEEK MENGIDAM DH 3MINGGU, ESOK DAPAT DURIAN..BOLEH KA SAYA NK MKAN PUAS2🤣😅

saya skrg 37 week baby, dah menunggu nk bersalin jer ni... mommies semua makan durian time mgandung berapa bulan @ berapa minggu time tu ya?? saya 3minggu dh mengidam durian ni...esok dpt durian, serba salah plak nk mkn..tkut...tapi nak makan🤣😅😭😭😭😭#pregnancy #mommybuntu #pleasehelp

24 Balas

Hai assalamualaikum semua..terima kasih kepada yg memberi nasihat dan pendapat...Anak saya dah 10bulan dh mula nk berjalan dh...

makan berpada. tp nt badan rasa panas sgt and baby pun gerak aktif sgt dlm perut. ni pengalaman sy makan time pregnant.

Akak sy pregnant 7-8bulan time tu bantai makan durian 3 biji. Memang hantu durian. Malam tu tak boleh tidur. Baby mengeras je

3y ago

Durian kalori dan gula tinggi. baby shocked.

Sy masih sabar nk makan sampai bersalin nnt..takut gula naik mendadak..sy beku kan kan peti ais..

boleh ja makan tapi ikut badan masing la..kalau mcm sy makan banyak pun masih ok..

Sy makan... Org kata makan durian bayi jadi besar, so kali ni x berani makan dah

sy makan semalam 3 ulas, hari ini 4 ulas. boleh jer tp kena control la sis 😅

sy br makan mgu lepas. mengidam dr pregnant 5 month. tp xbnyk. 2 ulas je.

sy mkn durian,tp kndungan tk selamat sbb air ketumban kurg...panas la durian tu

3y ago

da 30lbh week...

plz. jg mkn. durian. pnas .. my sis ter inlawa mkn durian. bsalin awal.